Lucka 8 - Feliz Navidad och en faceplant

Ibland kan även jag ha en riktigt dålig dag och när det väl händer så funderar jag mycket över hur mitt eventuella "karmakonto" skulle kunna se ut. Jag tycker att jag gör mitt bästa, men jag antar att det kanske är slumpen som avgör om dagen ska bli bra eller dålig. Eller så är det som Matilda sa, att vi skorpioner har haft tre dåliga år med dåliga planeter, och nu är det äntligen dags för en ny bra planet och skorpionerna är på uppgång igen. Jag hoppas verkligen att det är så, och jag tror nog det!
 
Jag fick dock en liten energikick och boost när jag gick ner till gallerian för att köpa lunch idag. Jag strosade bakom en äldre man och var helt i min egen värld när han helt plötsligt bestämde sig för att illa kvickt vända på klacken. Problemet var bara det att jag stod i vägen och vi "faceplantade" i princip varandra. (Faceplantade är ett begrepp för när man slår i ansiktet mot något, t.ex. ett golv eller en vägg.) Chockad slängde jag iväg mina hörlurar så att de nästan snärtar till en snobbig kvinna som passerar oss. Så där står vi, den äldre mannen och jag, och håller om varandra mitt i gallerian. Två människor som är helt okända för varandra. Mannen ber tusen gånger om ursäkt, och jag nickar bara chockat ett antal gånger innan vi brister ut i skratt och släpper förbi varandra. Det var ett fint ögonblick! Kramkalas efter en faceplant, eller så missuppfattade jag bara hans hångelinbjudan...?
 

Men dagens allra bästa händelse var när jag satt på dubbeldäckaren på väg hem. Vi rullar precis in i Sandvikens centrum och vi ser julbelysningen längs med hela Hyttgatan rakt framför oss, när busschauffören, helt oväntat, byter radiokanal och spelar upp "Feliz Navidad" för oss passagare på allra högsta volym. Vilken fantastisk avslutning på världens längsta dag! Guldstjärna till busschauffören som gjorde min måndag, så mycket bättre! Jag hann till och med filma en snutt innan jag var tvungen att kliva av.

 
Allmänt, Julkalender 2014   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo