Fynd

10 kronor för båda på Röda Korset
 

I'm rooting for myself

Tog en löprunda för första gången på över ett år… Har aldrig varit så otränad i hela mitt liv. Jesus! Lungor som skrek av syrebrist och ett hjärta som dunkade likt gasellhovar på savannen. Låren kändes som gelé och ryggen vek sig som en marionettdocka av trötthet. Jag spottade nå djävulskt hela rundan och snoret rann som aldrig förr, men när jag kom hem och fick dricka ett glas vatten så kändes det så värt! Ett steg på vägen!

8 kilo är borta med vinden och något mer ska jag väl ändå klara av. Huvudsaken är att jag mår bra, att min kropp är pigg och att hjärtat orkar pumpa vidare i minst 60 år till.

 

It was just a dream

Om två månader har jag en examen i statsvetenskap. Jag blir alldeles varm när jag tänker på det. Högstadiet var en lek. Jag presterade när jag kände för det, men jag var mer intresserad av att bli någon. Jag ville hitta mig själv som så många andra. Gymnasiet var en pina och jag har aldrig i hela mitt liv varit så skoltrött. Jag har inte heller haft någon kontakt med mina lärare efter studenten, men skulle jag berätta för dem att jag gick direkt från gymnasiet till universitetet så skulle de nog svimma. Antagligen skulle de få hjärtsnörp när jag berättar att jag har studerat statsvetenskap. Kanske skulle deras hjärtan slå volter när jag berättar att jag har läst på två universitet samtidigt för att byta inriktning på min kandidat. Vid sidan av detta har jag läst en kurs vid folkhögskolan för att utvidga mitt skrivande. Jag är så stolt och kan inte förstå att det snart är över. Lycka!
 
Den 5 juni har jag min examination och den 6 juni, på nationaldagen, ska jag njuta av friheten. Jag har förvisso sökt en sommarkurs på distans, men konkurrensen är hård och tanken är att jag ska fokusera på mitt bokmanus denna sommar. Jag vill bara njuta av livet. Resa, skriva och andas.