New York, dag 28

Vilken underbar dag! Började dagen med en joggingtur, men eftersom jag har väntat på ett samtal under en längre tid fick jag ångest och vände hemåt. Sträckan slutade kanske på cirka fem kilometer. Vilket är helt okej!

För två månader sedan ansökte jag om ett jobb i Gävle och jag har väntat på svar sedan dess. Idag ringde telefonen och jag blev erbjuden en tjänst. Tackade genast ja och blev hur glad som helst. Det roligaste med det hela är att jag hade gett upp hoppet igår. Jag hade svårt att sova inatt och bestämde mig för att jag skulle studera till gymnasielärare om jag ej fick tjänsten.  Jag började fundera över vilken typ av lärare jag vill vara och hur jag skulle få elever intresserade av skolarbetet. Det kändes som en bra väg, men det är en väg som får hålla tillbaka. Det är ingenting som jag vill göra i dagsläget. Denna tjänst passar mig som handen i handsken och jag ser fram emot vintern och utmaningarna som väntar.

 
Förutom dagens lyckorus så har jag fått en del samtal och pratat med några av mina nära och kära i Skype och på Viber. Det gör mig så glad att ni är så många som är genuint glada för min skull. Det gör mig alldeles rörd och innerligt tacksam.♥

Tog en längre promenad under dagen. Jag ville bara andas in New Yorks känsla och atmosfär i lugn och ro. Köpte en pretzel ur en vagn längs med vägen och blev besviken. Det gjorde inte mig något, men jag hade sådana höga förväntningar på den. Slängde den istället i sopkorgen och strosade vidare. Det var bara en pretzel trots allt. Skulle egentligen svänga förbi TJ MAXX och inhandla en beställning och dessutom köpa en massa skor, men jag får ta det imorgon istället. Idag var det min dag. En lycklig dag som jag har väntat så länge på och som förändrar så mycket. Jag ser fram emot att lämna det gamla bakom mig och vända blad. Nu börjar ett helt nytt kapitel och jag hoppas ni vill följa med på denna resa.

 
 
Allmänt, New York 2013   |  
Lena

Ännu en gång GRATTIS till jobbet!
Som sagt det passar dig som handen i handsken =)

Kram Mami

Svar: Tack mami! =) Kram!
Hannie

moster Karin

Grattis Hannah! Kram Karin

Svar: Tack så mycket! :) Hoppas vi kan ses snart, saknar dig! Kram!
Hannie

moster Karin

Det hoppas jag med! Och snart är du hemma. :-) kram Karin

Linn

Grattis till jobbet!! Men jag kommenterar mest för att jag också blev extremt besviken när jag äntligen provade en kringlelskapelsen! Hu! Såg ju så god ut :(
Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo