New York, dag 15

Hej mina fina läsare. ♥

Tack för alla fina ord, kramar och kommentarer. Det värmer i hjärtat och jag tycker om er så mycket.

Idag vaknade jag oerhört tidigt. Jag vill gärna tro att kroppen mår bra och att jag inte längre behöver sova så många timmar som jag tidigare har gjort. Vaknade vid sju-snåret, men låg kvar till nio. Åt en stor frukost samtidigt som jag lyssnade på podcasts och laddade inför dagen. Jag började med att gå upp längs 57th street där jag såg lastbilar som hörde till filminspelningen av Girls. Fick dock ingen glimt av själva filminspelningen då den höll till en bit bort. Vandrade upp till TJ MAXX där jag köpte två träningslinnen, en sportbh och träningsstrumpor. Det är så billigt att jag är tvungen att handla när jag kliver innanför dörrarna. Hängde dock tillbaka en superfin klänning som jag länge stod och klämde på, men det fick vara. Imorgon måste jag inviga en ny träningsoutfit när jag ska ut på en morgonrunda i Central Park.

Gick sedan vidare till Disney Store där jag köpte födelsedagspresent till Malva som snart fyller två år. Köpte också en liten present till hennes lillebror. Jag gillar farfars filosofi att födelsedagsbarnet firas samtidigt som syskonen också får något litet. Det tycker jag är en fin gest och jag vet själv hur mycket jag uppskattade det under vår uppväxt. Det behöver inte vara något särskilt, men något litet. Det är fint och det är något som jag tänker ta efter min farfar. Världens finaste människa. Kilade in på M&M store också men tycker inte om deras godis och vet inte heller vad andra föredrar för smaker så jag lämnade butiken tomhänt – vilket jag nog var ensam om att göra.

 
En liten prinsessa fyller snart år.

Söker också med ljus och lykta efter en viss parfym som min mamma och moster gärna vill ha. Den tillverkas inte längre och de sista exemplaren säljs nu ut. Får se om den finns kvar på Macy’s när jag ska dit imorgon. Letade efter en bokhandel idag också, men är osäker på om jag missade den eller om den faktiskt inte fanns. Det var kring lunchtid och det var så många snygga kostymnissar ute att jag kan ha tappat fokus.  Var ute rätt så länge och strosade. Bestämde mig efter några timmar för att ge upp presentletandet och vandrade istället hemåt. Gick förbi matbutiken och halvsov sedan framför Pretty Woman hemma i sängen. Blev alldeles besatt av Julia Roberts hår och bestämde mig för att försöka snygga till mitt platta och halvtrista hår, och dra på trissor! Jag fick banne mig till det! Känner mig så nöjd. Jag som aldrig kan få till snygga frisyrer och nu kom det alldeles lämpligt i samband med Fashion Week här i New York. Alla ”fashionistas” blir säkert imponerade.

 
Jag och Carina åt middag på Georgio’s Country Grill och Mauricio (servitören) gav mig beröm för mitt hår och han tyckte inte heller att jag behövde gå på någon diet. Egoboost! Men imorgon väntar en morgonrunda i Central Park. Jag tycker dels att det är viktigt att kroppen får arbeta och vara hälsosam, men jag tycker också att det är riktigt roligt. Igår när jag och Carina sprang tillsammans så gick det så lätt och jag var så glad efteråt. Det bar med sig en himla härlig känsla. Eufori! Efter löprundan blir det i alla fall ett besök på Macy’s stora REA och sedan har vi middagsbesök. Då bjuds det på tacos.
 
Vi hörs imorgon! ♥
 
Allmänt, New York 2013   |  
Anna

Åh så gjorde alltid mormor och morfar till mig och Maria när vi var mindre med. Så himla fint!! Det där med presenterna :)

Läste förra inlägget, starkt skrivet av stark tjej!! Njut allt vad du kan, det är du värd!! Ses snart, kram!
Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo