New York, dag 14

Hej!
 
Ellen bad om bilder på allt som jag har inhandlat och då jag kan väl börja med att visa gårdagens REA-fynd. Bilderna är dock från Instagram och är himla dåliga, men ni får åtminstone en bild av hur klänningarna faktiskt ser ut. Jag trodde väl aldrig att jag skulle bli en modebloggare och "fashionista", men jag får väl testa på det livet under min vistelse här i New York. Jag gör allt för er läsare. Har ni några andra önskemål? Ska berätta senare i ett inlägg varför jag har rest hit.
 

Klänningen till vänster är från Old Navy, $14,49 och klänningen till höger är från Amsterdam, $14.99
 
Gick till Central Park idag, iklädd min fina långklänning. Strosade omkring en stund och tittade mest på människor. Slutade upp vid Boat Pond, som är en av mina favoritplatser i Central Park. Det är så rogivande där, rätt så tyst och det är så fint med alla små båtar i dammen. Satt på samma bänk som under mina tidigare besök och lyssnade på en podcast samtidigt som jag skrev lite. Helt plötsligt kommer det fram en homosexuell man till mig. Handleden snurrar i luften, han har en rosaprickig fluga och hans putande läppar såg nypumpade ut. Han inleder konversationen med "Oh my God!" och berättar sedan att han blev straight i en hel minut när han fick syn på mina vackra ögon. Det är den finaste komplimangen som jag någonsin har fått. Konstig, men oerhört smickrande. Han frågar om jag kommer från Tyskland, och när jag berättar att jag istället är från Sverige så säger han att han ska kila vidare om jag bara först bekräftar att Sverige är bättre än Danmark. Sagt och gjort, och mannen försvann glatt vinkandes rätt så snabbt.
 
 
Fin allé i Central Park
 

Boat Pond där jag omvänder homosexuella män.
 
Jag satt kvar en liten stund och åt på en liten chokladbit (ja, ibland får man unna sig). Fick värmeslag och bestämde mig för att gå hem och fortsätta skriva där. Laddade upp med mellanmål och vid 18-snåret gav jag och Carina oss ut på en löprunda i Central Park. Kände mig så pigg och glad hela varvet och vi sprang HELA varvet. Helt otroligt. På slutet började Carina öka tempot och jag orkade faktiskt haka på, kände mig så glad. Klockade i mål och hade sprungit prick tre minuter snabbare än i måndags. Lycklig tjej! Tänk att jag knappt orkade springa halva varvet för elva dagar sedan. Jag är så stolt över mina framsteg och att jag håller i och springer även på egen hand när Carina är på jobbet. Det här ska jag verkligen hålla i fortsättningvis. Jag mår oförskämt bra och känner mig fortfarande pigg i kroppen. Det var himla roligt!
 
Nu har jag precis ätit lite middag och ska strax hoppa in i duschen. Imorgon filmar Girls på gatan ovanför oss och det återstår att se vad jag hittar på. Något spännande ska jag väl kunna hitta på. :)
 
Allmänt, New York 2013   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo