Fuck cancer

För en vecka sedan klickade jag hem två armband från Ung Cancer. Ett för farmor och ett för farfar, men också för alla cancerdrabbade i min närhet. Så enkelt att stötta något som är så viktigt. Dessutom känns det fint att bära dem kring handleden. Det är mitt söndagstips till er alla - klicka hem ett armband. Fuck cancer.
 
 
Allmänt   |  
Anna

Hannah Söderblom. I tre månaders tid har jag så gott som varje dag kikat in på din tidigare blogg och alltid slagit ned "nej ingen uppdatering nu heller" och så är du här, på självaste blogg.se!!! Jag har missat det helt, eller så har du varit hemlig :):):) hahaha. Skönt att jag hittat hit nu i alla fall!!

Vi åker nästa söndag, den 21a, till Rhodos, ni åker till Turkiet snart va? Vi MÅSTE ses nån gång i sommar, över en middag ute kanske?? Efter våra semestrar?? Vad tycker du?? Kram

Anna

Mellan andra och 23:e blir toppen!!! Jag är ledare på All-lägret till den fjärde och därefter jobbar jag åtta dar i rad, men vi kan ju ses nån kväll när jag jobbar fm, eller efter den jobbperioden, innan du åker till staterna?? Vi kan ju höras närmare? :) KRAM!!
Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo