New York, dag 7

Idag startade jag dagen med en lugn frukost innan jag svirade om och gav mig ut på New Yorks gator. Vädret var något svalare idag, och det var väl första dagen på dessa dagar som jag inte höll på att avlida av värmen. Jag tog det dock mycket lugnare än vanligt med tanke på fötterna som gjorde så ont men också då jag har känt mig lite knepig i kroppen. Tror det kan vara lite feber som smyger på mig, känner mig alldeles varm och har knaprat alvedon. Hur som haver! Tog mig i ett lugnt tempo ner till Times Square där jag tog en sväng om inne på Disney Store och Forever 21. Disney Store var helt galet och jag försökte hitta något till lillebror i julklapp (Han samlar på Disneyklassiker) men större delen av utbudet bestod av mjukisdjur och prinsessklänningar. Forever 21 på fyra våningar resulterade i ett klänningsköp. Himla fin, men den får förbli hemlighetsstämplad tills vidare.

 
Disney Store
 
 
Kakmonstret vid Times Square.
 

APT vid Times Square.

Jag vandrade sedan vidare till Grand Central Station där jag var tvungen att strosa omkring med hakan i backen. Så stort och så läckert med alla takmålningar. Jesus!

 
Takmålning i Grand Central Station.

Efter ett stopp på fruktmarknaden ramlade jag in genom lägenhetsdörren helt slut. Alldeles varm i kroppen och fötterna mådde pyton. Åt lite fruktsallad och var allmänt hängig ett tag innan Tom kom hem. Då gick vi ner till Georgio’s Country Grill för att äta middag. Jag åt en sallad med avokado och grillad kyckling. Riktigt gott! Sköter maten super här borta! Har fuskat på två Pepsi (för att jag köpte fel, ett ärligt misstag), men annars är jag ett geni!

 
 Sallad med avokado och grillad kyckling.

I övrigt så har Carina farit hem till Oslo över helgen för festligheter, så nu är det bara jag och Tom här. Om det finns möjlighet så tänkte vi gå på stand-up imorgon. Annars håller jag tummar och tår då jag har två stora möjligheter på lur. Hoppas allt går min väg, då blir jag lycklig (-are)!

Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men jag använder endast min Iphone och oftast bara av farten.

Allmänt, New York 2013   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo