New York, dag 6

Jag bestämde mig tidigare idag för att stanna inne på grund av mina fötter, vilket jag är glad för så här i efterhand eftersom New York bjöd på åskskurar idag. Det var en riktig upplevelse. Gatorna blev alldeles tomma och antalet taxibilar som passerade på 10th avenue ökade drastiskt. Jag lyssnade istället på musik och försökte njuta av New York från lägenheten genom att läsa på inför de kommande veckorna. Tröttnade dock efter några timmar och bestämde mig för att ta en löprunda. Det kom som ett infall och jag hade så mycket energi som jag behövde göra av med. Benen kändes något piggare idag, men fötterna gjorde ont i uppförsbackarna. Jag tror verkligen att jag kan klara av att löpa hela varvet om tre veckor. Det är inte alls omöjligt om jag bara fortsätter att nöta varvet och promenerar om dagarna.
 
 
Bilden ovan visar sträckan för rundan i söndags. Den gröna pricken är lägenheten och jag börjar springa vid det gröna kladdet i sydvästra hörnet av parken, vid Columbus Circle.

Den här gången glömde jag dock att svänga av vid vattenreservoaren. Istället hade jag rygg på en äldre man, vilket gjorde att jag tappade fokus på var jag befann mig. Så när jag hade sprungit runt hela reservoaren vek jag av och tog samma väg hem. Det gjorde sträckan något längre, men det gjorde inte mig något. Jag kände mig så lycklig ändå. Jag sprang i ett regnigt Central Park i en av världens största städer med världens finaste känslor inombords. ♥

Nu har vi ätit middag tillsammans och snart säger jag nog godnatt. ♥

Allmänt, New York 2013   |  
Lena

Bra jobbat!

Kram Mamma

moster Karin

Tycker jag också! Kramisar Karin




Kom ihåg mig?






Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo