Då har vi inte längre råd att rensa backen på skit

Jimmie Åkesson har rätt. Det har tagit mig nästan 23 år, men nu förstår jag äntligen. Åkesson har rätt. Alla människor är inte lika mycket värda. Det måste väl vara så att en universitetsutbildad läkare från Irak som kommer till Sverige för att lära sig svenska utöver de tre eller fyra språk som han redan behärskar, i hopp om att få arbeta, skatta och leva ett fridfullt liv är mer värd än den arbetslösa homofoben i Skutskär som hellre lever på bidrag än att söka jobb som städare på Samhall?

Om det är så dyrt med invandring, varför kan vi inte då väga upp siffrorna genom att skicka ut alla latmaskar som inte skattar eller gör rätt för sig? Jag vet en handfull människor som vi kan skicka ut. Förstår ni vilket framgångsrikt land vi skulle vara då och hur mycket bidragspengar vi skulle spara in? Vi behöver inte heller "hjälpa på plats" längre. Alla som vi skickar ut kan bygga sina egna tält ute i öknen medan det regnar bomber och om den korrumperade makten våldtar dem - so what? Vi har ju gjort det vi kan genom att skicka dit tältpinnar och vapen. Hjälpa på plats, det är fint. Vi skulle kunna anlägga en rabatt i närheten så att alla kvinnor har något att roa sig med medan barnen springer över en mina och förlorar sina ben. Ni förstår, vi ska ju dra ner på biståndet och då har vi inte längre råd att rensa backen på skit.

En annan idé som jag har är att vi blir bättre på att anmäla bidragsfuskare i vår närhet. Alla människor som sitter hemma på hel sjukpenning samtidigt som dem odlar, tapetserar, rider och reser. Ett ännu bättre alternativ är att vi själva får välja hur vi vill disponera våra skattepengar för nu är jag trött på alla "stackars" människor som inte vill att invandrarna ska ta av "våra" resurser. Jag är trött på att jag indirekt måste ta hand om era lata och inskränkta stjärtar. Jag skäms samtidigt som jag är så glad över att en godhjärtad människa är mer värd än den där sorgliga killen som ber mig ta en deepthroat och svälja en banan när han saknar argument. Vidrigt.

Det här är saxat från ett tidigare blogginlägg och många av er vet redan att jag har ett flertal nära vänner med utländsk härkomst som talar andra språk med sina familjer – armeniska, arabiska och finska är några exempel på språk. Det är till och med en kollega till mig som lär mig arabiska på fritiden. Salam! Jag har nära släkt som tillhör andra religioner och jag har ett flertal nära och kära som är bi- eller homosexuella.

Något av det mest fundamentala i vårt samhälle är att de mänskliga rättigheterna ska gälla för alla människor – oavsett sexuell läggning eller könsidentitet. Genom att rösta på Sverigedemokraterna så motarbetar man enligt min mening bekämpningen av diskriminering och hatbrott. Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare, säger så här om homosexualitet: "Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala".

Människor som avviker från det som Sverigedemokraterna ser som den svenska kärnfamiljen är varken mer eller mindre värd på grund av deras sexuella läggning eller könsidentitet, men när ni röstar på Sverigedemokraterna så tar ni ställning. Ni tar ställning mot dessa fundamentala rättigheter. Ni stödjer rasism, homofobi och kvinnoförtryck på grund av en partipunkt som ni fann intressant. För om man röstar på ett parti som Sverigedemokraterna med anledning av t.ex. rätten till ordet negerboll, för att ni på grund av invandrarna inte längre får fira julafton enligt tradition eller för att en ung man med utländsk härkomst väljer att skapa sig ett jobb på egen hand genom att starta en pizzeria runt hörnet så tycker jag att ni bör lägga kraft på annat.

"Jag är inte rasist, men…" Ja, om man bortser från alla naturaliserade invandrare i er närhet, alla homosexuella i er närhet och alla kvinnor i er närhet – men alla andra. Alla andra som enligt er utnyttjar systemet, begår brott, bedriver islamisering, som tillber en annan Gud, som talar ett annat språk som du inte förstår, som älskar någon av samma kön, som vill insemineras och uppfostra ett barn som ensamstående förälder, som bär slöja och avviker från din klädkod, som inte äter fläskkött och som inte passar in i den svenska idyll som ni så kärt håller fast vid.

Om Farzid inte kan få ett jobb på grund av ett namn som klingar utländsk härkomst, om alla bi- och homosexuella inte ska få älska vem de vill, och om vi väljer att inte hjälpa de människor som behöver vår hjälp allra mest – då vill inte jag leva i er svenska idyll.

Rasism och homofobi är något som jag väljer att inte tolerera. Jag häver ur mig saker i ren affekt när jag ser hur orättvisor blommar i vårt samhälle. Det är en talang som jag har när det kommer till främlingsfientlighet, rasism, homofobi och kvinnoförtryck. Jag häver inte ur mig allt i förhoppning om att försöka övertyga någon om att den har gjort fel. Det är snarare ett statement att jag inte tolererar när man gör skillnad på människor.

Jag brukar säga så här; ”Jag accepterar inte ditt val/din åsikt, men jag respekterar det/den”.

I det här fallet varken accepterar eller respekterar jag ett främlingsfientligt och homofobiskt ställningstagande. Jag är istället stolt över engagemanget som motarbetar den mörka politik som har dragit in likt en smutsig och kalkfylld flodvåg genom vårt samhälle. Jag är stolt över alla i min närhet som drar sitt strå till stacken, som visar motstånd och som tar sitt ansvar genom att rösta. Vi lever i en demokrati och man får absolut rösta på vad man vill, men då ska man också vara påläst och medveten om vad man tar ställning för. Röstar du på Sverigedemokraterna på grund av rätten till negerbollar eller för att invandrarna kostar för mycket pengar så "bullshitar" jag dig, för du har nu tagit ställning mot ett flertal av mina nära och kära som är bi- eller homosexuella. Du har tagit ställning mot mina vänner som har utländsk härkomst och du har tagit ställning mot mig och alla andra kvinnor och just därför hoppas jag att du är påläst inför detta val. Punkt.

Update!

47 delningar på FB. Tack!

 

Allmänt, Tänkvärt   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo