New York, dag 11

Inatt sov jag ensam i lägenheten, vilket gick fint. Sov lite dåligt, men det hade mer med min dåliga gårdag att göra. Vaknade mitt i natten av ett mail där kvinnan som jag skulle samtala med igår bad om att få ringa mig vid 9-snåret denna morgon. Sagt och gjort. Samtalet gick riktigt bra och den dåliga gårdagen var som bortblåst. Halsen mådde bra och kroppen kändes pigg så jag beslutade mig för att ge mig ut på en löprunda i Central Park och jag kände jag mig så mycket piggare idag än i fredags. Jag lyckades löpa nästan hela varvet runt och slog min tid från i fredags med 5 minuter och 35 sekunder. Jag är så stolt över mig själv och mina framsteg! Lycka!!
 

Efter löprundan. Så stolt och superglad över mitt nya rekord.
 
Carina kom hem idag så nu är jag inte längre ensam på Manhattan. Hon tog en runda i Central Park och när hon kom tillbaka så berättar hon att en av mina favoritserier ska ha filminspelning på gatan bredvid under torsdag och fredag. Dör! Girls utspelar sig huvudsakligen i Greenpoint, Brooklyn, så det här är så stort i min värld. Att dem kommer in till Manhattan och att de kommer att befinna sig på gatan bredvid mig. Jesus!
 

Girls har filminspelning på torsdag.
 
Ikväll ska jag och Carina äta pasta till middag hemma i lägenheten och imorgon ska jag ut på äventyr igen. Jag börjar dagen med en lätt löprunda/powerwalk genom Central Park och efter lite frukost så tänker jag strosa på Upper West Side. Hade egentligen tänkt ta T-banan ner till Lower Manhattan och spendera hela min dag där, men har bestämt mig för att göra det på onsdag istället då vädret ska leverera sol och värme. ♥
Allmänt, New York 2013   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo