New York, dag 22

Dag 22 har inte så mycket att erbjuda i läsväg. Jag startade upp dagen med en banan och ett glas apelsinjuice innan jag svirade om till träningskläder. Jag tog sedan en 80 minuters powerwalk i Central Park samtidigt som jag lyssnade på Cissi Wallins podcasts, som är hur bra som helst! New York bjöd på ett härligt väder med en temperatur på cirka 20 grader. Svettades som en gris och vaderna tyckte nog att det var skönt så där dagen efter löprundan. Kom hem efter rundan och åt en redig frukost innan jag tuppade av i sängen med huvudvärk. Drack för dåligt i samband med löprundan dagen innan, och var ännu sämre idag. Resulterade i en dominoeffekt. Vilade upp mig och tog det lugnt hela dagen. Smörjde benen med någon magisk muskelsalva som jag lånade av Carina. Ska köpa på mig ett eget lager innan jag åker hem. Är tydligen superbilligt här i USA, samma sak med huvudvärkstabletter. Jag kommer lätt hem som apotekare.

 

 Världens mysigaste Central Park. Kommer att sakna mina rundor i denna park.

När Carina kom hem så tog vi tunnelbanan ner till Fulton och Century 21 där vi köpte en resväska till mig. Century 21 är på sju våningar och säljer rabatterade produkter och artiklar precis som TJ MAXX fast med ett mycket större utbud. Här ska jag lätt köpa massor med julklappar till mina nära och kära nu när jag har utrymme att fylla i mina två gigantiska resväskor. Century 21 ligger längs Cortlandt Street, mellan Church Street och Broadway. Här finns någonting för alla! Åt middag hemma tillsammans med Tom och Carina och avslutade dagen med ett avsnitt av Blue Bloods, en TV-serie som jag måste se om från början. Verkar riktigt bra! Börjar dock känna mig som en narkoman med alla mina serier.

 
Tåget gick sönder på vägen hem, men vi bytte glatt spår och åkte vidare mot Columbus.
 
Allmänt, New York 2013   |  
madde

Va skönt att läsa att du satt din hälsa i första hand, jag tänker på den psykiska hälsan. Att åka bort och vila upp sig och verkligen få tid för det. Inget kan vara viktigare än det! :) Jag tycker det är starkt gjort att bara komma till insikt och göra något åt det! :)

Svar: Tack så jättemycket! Blir så glad av dina fina ord. :) Det känns faktiskt oerhört befriande att vara lite självisk och sätta sig själv i första rum. Det behövde jag.
Tappade bort din blogg ett tag, men sitter och läser ikapp nu. Hoppas bebisen tittar ut snart och att allt går bra! :) Ska fortsätta följa din spännande resa! :) Kram!
Hannie
Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo