New York, dag 12

Hej alla fina läsare!

Igår vaknade jag redan vid 8 och kände mig superpigg. Tittade ut genom fönstret och såg att vädret var någorlunda ostadigt, så jag satte mig ner en stund och velade över huruvida jag skulle ge mig ut på en joggingrunda eller inte. Bestämde mig till slut för att jag banne mig skulle ut och att det inte behövde bli långt eller gå fort. Vilket resulterade i en joggingrunda/powerwalk på cirka 40 minuter i Central Park. Benen kändes sega och behövde nog ruskas om lite. Idag tar jag däremot en vilodag, för imorgon ska jag och Carina ut och springa tillsammans. Under rundan igår började det självklart att regna. Skönt när man är ute kan man tycka för då finns det inget bättre, men inte så läckert när man kommer hem och får se att man har grå påsar under ögonen efter all mascara som man har dragit bort med fingrarna under rundan.

Duschade lite snabbt och åt sedan frukost framför första avsnittet av Girls, kände mig tvungen att börja om nu bara för att de ska filma utanför huset imorgon och på fredag. Så bra! Begav mig sedan iväg till biblioteket där jag förnyade lånet på en bok åt Carina, gick smidigt och bibliotekarien var så trevlig. Himla imponerad överlag över hur trevliga och vältaliga alla ”New Yorkers” är. Jag som har fått höra sådana hemska historier om hur otrevliga dem är tycker faktiskt det motsatta. Alla är så glada och trevliga. Igår innan joggingrundan så åkte jag hiss med en man, och han frågade hur jag mådde och om jag skulle ut och springa. När jag berättade att jag kom från Sverige och att jag tycker att det är så häftigt att få springa i Central Park så blev han superglad. Han tyckte att det var genuint roligt för min skull. Nu kom jag av min dag, men det är en betraktelse och en myt som jag kände mig tvungen att spräcka. Efter besöket på biblioteket gick jag vidare upp till fruktmarknaden. Jag svettades som en gris eftersom jag hade missat regnmolnens avfärd och solens ankomst. Det var en pina att gå hem med kassarna, det var så varmt. Killen i lobbyn hjälpte mig genom svängdörren och sedan for jag, snabb som en iller, upp för att byta om och lämna varorna.

 
Promenad hem från biblioteket i det varma vädret.

Ner igen och ut på gatorna. Begav mig upp till TJ MAXX som är en outlet bara något kvarter här ifrån på 57th street längs med åttonde avenyn. Där samlas en massa fina märken, allt mellan himmel och jord, till reducerade priser. Det kan t.ex. vara förra årets modeller osv, men det spelar absolut ingen roll för min del. Jag var i heaven! Plockade på mig mängder av plagg och var tvungen att hämta en varukorg för att kunna få med mig allt. Plockade i, plockade ur, räknade och tänkte efter. Det blev till slut en drös med träningskläder (bland annat, köpte också en blus och en body lotion) alldeles perfekt nu när jag försöker komma igång med träningen och till fantastiska priser. Jag ska lätt gå tillbaka dit då det konstant inkommer nya varor och produkter.

Fick hjälp av kassörskan att pressa ner min stora kasse i min väska så att jag kunde gå vidare till mataffären för att inhandla lite ingredienser till middagen. Släpade på kassarna och min tunga väska den korta biten hem och återigen fick killen i lobbyn hjälpa mig genom svängdörren. Carina var iväg på språkkurs direkt efter jobbet, så medan jag pratade i Skype i några timmar, knåpade jag ihop tacos så att vi kunde äta när hon kom hem. Så himla gott! Här har vi ätit tacos med kalkon istället för köttfärs, och det är nästan så att jag tycker att det är godare. Blev en del rester kvar dessutom så nu har jag att spisa på under veckan. Läste några artiklar om träning under kvällen och blev så himla peppad. Tänk att jag skulle bli så glad i löpning, vem hade kunnat tro det? Inte jag i alla fall. :)

Nu tänker jag ta T-banan ner mot Lower Manhattan och ta en shoppingdag. Puss!


Förbereder middagen, vilket igår blev tacos.
 

En mobilhållare som man kan sätta på armen, $9,99
 Långärmad tröja med brottarrygg från Avia, $16,99, ord. $34.00.
 Softshelljacka från Mondetta, $29.99, ord. $60.00
 Brottarlinne från Marika Tek, $9.99, ord. $20.00
 
 
 Två löpartröjor från Avia, $19.99 per tröja ord. $40.00 per tröja. Den rosa är också neongul, vilket inte syns.
 
OBS! Färgerna överensstämmer inte med verkligheten. Jag hade problem med bilduppladdningen och med mitt redigeringsprogram så det blev inte bättre än så här. Kläderna är superfina och så färgglada egentligen, men huvudsaken är att mamma får se inköpen. Haha!
 
Allmänt, New York 2013   |  
Lena

Superfina träningskläder =)
Nu blev jag avis!!!

Kram Mami
Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo