New York, dag 4

Hej bloggen och alla läsare!

Även idag vaknade jag självmant vid 6-snåret. Låg kvar och lyckades väl till slut somna om fram till 08.30. Fick jordens ryck när jag vaknade och slog igång Robin Thicke på högsta volym i hörlurarna. Härlig boost på morgonen.  Annars tog jag det lugnt och åt frukost framför en bra serie. Efter det gjorde jag i ordning lite lunch som jag packade ner i väskan innan jag begav mig ut på New Yorks gator. Målet med denna dag var huvudsakligen Times Square, och jag hittade dit utan en karta, det ni! Kan däremot tänka mig att det är mycket häftigare på kvällen när det är mörkt. Passade på att inhandla två hoodies från en I Love New York affär åtminstone. Jag strosade hur som helst vidare förbi Bryant Park, vilket var en supermysig park. Tanken var att jag skulle sätta mig i parken för att äta min lunch men vädergudarna spökade med lite regndroppar så jag vågade inte chansa. Dessutom var parken rätt så fullsatt under lunchtimmarna. Därefter tappade jag tråden. Jag snurrade runt ett tag på ett gäng gator, men vilket i sig bara var trevligt. Det är verkligen då man får uppleva staden, och vilse är man aldrig eftersom man kan räkna gatorna för att komma rätt igen.

Den enda bilden som jag tog vid Times Square.

Nu till dagens roligaste upplevelse. Min magiska tankekraft. Häromdagen satt jag och grinade illa över att jag skulle missa Peter Jöbacks sista show på Broadway. Dagen efter äter vi brunch på samma restaurang i Harlem. Igår visade Tom mig huset där Henrik Lundqvist bor (målvakt i Rangers och reklamkille för Head And Shoulders) och idag stöter jag på honom när jag är ute och promenerar. Vad är oddsen på detta? Antingen är jag synsk eller så har jag magiska krafter. Helt otroligt!

 
Ännu en bild från gårdagens Flea Market vid Columbus Ave.

Jag bestämde mig hur som helst för att jag skulle vandra upp till Central Park och sätta mig där istället, men under promenaden så började mina fötter skava och det blev så otroligt varmt att jag höll på att avlida. Så istället svängde jag tillbaka och styrde kosan mot fruktmarknaden där jag och Tom var igår. Jag köpte på mig massor av billig frukt och gick istället hem och duschade av mig allt damm från gatuarbetena vid Times Square. Åt en sen lunch framför datorn samtidigt som jag skrev på ett av mina projekt och här sitter jag fortfarande kvar med världens finaste utsikt. Jag har Hudson River till höger utanför fönstret, Hell’s Kitchen rakt för över och Empire State Building till vänster.  

 
Igår serverades det norsk/amerikansk/svensk tacos. Det var supergott!
 

Idag är det Tom och Carinas bröllopsdag. Grattis!

Imorgon äter jag fruktsallad till lunch i Central Park samtidigt som jag läser en bra bok. ♥

 

Allmänt, New York 2013   |  Kom ihåg mig?


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo